Tablete cu fibre si plante aromate Vizualizare mai mare

Tablete cu fibre si plante aromate

Nou

Fibre & plante aromatice este un supliment de fibre alcatuit dintr-un amestec de fibre de ovăz, inulină și pătrunjel.

Tabletele cu fibre şi plante aromatice te ajută să creşti cantitatea de fibre consumate zilnic.

Detalii

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 8 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 8 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de lei 8.00.


lei 81.00

Detalii

BENEFICIILE PRODUSULUI

O dietă bogată în fibre este benefică pentru întregul organism. Completează-ţi programul de nutriţie de bază cu Tabletele de Fibre şi Plante Aromate care conţin fibre de ovăz, inulina, precum şi pătrunjel, floare de hibiscus şi pudră din seminţe de chimen.

  • Supliment de fibre care te ajută să asimilezi doza recomandată de 25g de fibre pe zi.
  • Ideal este sa folosesti suplimentul de fibre în combinaţie cu Shake-urile Formula 1 și cu Complexul de Multivitamine Formula 2 ca parte din programul tau de control al greutăţii.

CUM TE POATE AJUTA?

O dietă echilibrată compusă din mai multe cereale integrale te poate ajuta să-ţi completezi necesarul zilnic de fibre al organismului. Nu mai trebuie să faci eforturi pentru a consuma suficiente fibre , deoarece poţi ajunge la necesarul zilnic recomandat de 25g de fibre cu ajutorul acestui supliment de fibre.
MOD RECOMANDAT DE UTILIZARE

Luaţi câte 1-2 tablete la fiecare masă, de trei ori pe zi, cu un pahar mare de apă.

Consumati acest produs în cadrul unei diete echilibrate ca parte a unui stil de viaţă sănătos şi activ.

Puteti folosi acest produs împreună cu Shake-ul Herbalife Formula 1 ca parte a

programului tău de menținerea greutății și a starii tale de bine.

Poti incerca si Complexul de Multivitamine Formula 2 care conţine peste 15 vitamine și minerale si care te ajută să-ți atingi doza zilnică recomandată de vitamine si minerale.

Suplimentele alimentare sunt menite să suplimenteze dieta şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

A se păstra cu capacul închis, într-un loc răcoros şi uscat.

MOD PREZENTARE 

180 de tablete cu fibre şi plante aromatice.

Greutate neta: 162 g

INGREDIENTE

Fibre de Ovăz ( Avena sativa L.), agenți de încărcare (celuloză microcristalină), inulinã, pudră din frunze de pătrunjel ( Petroselinum Crispum A. W. Hill), agenți antiaglomeranți (carboximetilceluloză de sodiu, săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu), stratul de acoperire al tabletei [agenți de glazurare (carboximetilceluloză de sodiu reticulată), maltodextrină, dextroză, emulsificator (lecitină din soia )]. Indicații alergologice: pentru alergeni, inclusiv cerealele care conțin gluten, verificați ingredientele scrise îngroșat.

ATENTIE!

A nu se depăși doza recomandată pentru consumulzilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un stil de viaţă sănătos şi o dietă variată şi echilibrată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Înainte de a folosi acest produs ca parte a unui program de control al greutăţii, se recomandă consultarea unui medic. Această recomandare este deosebit de importantă în special pentru persoanele cu afecţiuni renale cronice sau care suferă de diabet şi sunt insulinodependente.

24 alte produse din aceeași categorie: